Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn je gids op de energiemarkt en voorzien je van het energiecontract dat het beste past bij jouw bedrijf. Dat doen we op een heldere en overzichtelijke manier. Wij denken dat het ondernemers makkelijk moet worden gemaakt om een energiecontract af te sluiten. Waarom zou jij energie moeten verspillen aan het vinden van het beste contract? Laat ons het werk doen, dan kun jij je concentreren op je kerntaken. Is jouw bedrijf op zoek naar een energiecontract voor een eerlijke en aantrekkelijke prijs? Hou jij van transparant zaken doen? Dan zijn wij de perfecte match. Waar de goedkoopste energietarieven voor kleine en middelgrote bedrijven in Nederland aangeboden worden? Dat is hier, bij Goedkoper-energie.

Onze tevreden klanten

Sem
Sem

Webdevelopment Studio

Als uitbater van een webdevelopment studio had ik nooit gedacht dat de energiekosten mijn zaak zo drastisch zouden beïnvloeden. De ondernemer in mij weet ik dat ik bepaalde kosten moet dragen, zoals huur, benodigdheden en apparatuur. Maar de laatste tijd zijn de stijgende energieprijzen voor mij een grote last geworden, die mijn winstgevendheid beïnvloedt. Met dank aan Goedkoper-energie zijn mijn energiekosten fors gedaald wat de gezondheid van mijn bedrijf ten goede doet.

Steven
Steven

Door het runnen van grote kantoorruimtes ben ik altijd op zoek naar manieren om te besparen. Na onderzoek van verschillende energieleveranciers kwam ik Goedkoper-energie tegen, met tarieven die aanzienlijk lager waren dan de andere. Aanvankelijk aarzelde ik om me aan te melden, omdat ik bang was dat de lage tarieven gepaard zouden gaan met verborgen kosten of een slechte klantenservice. Maar na het lezen van verschillende positieve recensies besloot ik de sprong te wagen en over te stappen naar deze provider.

Ramon
Ramon

We betaalden maar liefst 10.000 euro per jaar voor elektriciteit, totdat we op de hoogte werden gesteld van Goedkoper-energie die onze kosten bijna halveerde. Sinds we zijn overgestapt, hebben we het geld dat we besparen kunnen herinvesteren in ons bedrijf. We hebben het assortiment producten kunnen uitbreiden, nieuw personeel aangenomen en onze winkel deels gerenoveerd, wat een positieve invloed heeft gehad op onze inkomsten. In het algemeen raden wij Goedkoper-energie ten zeerste aan elk bedrijf dat worstelt met hoge energiekosten. De besparingen zijn reëel en de service is uitstekend.